Locaties

DE SCHUILPLAATS

Wie goed zoekt op Stratumseind, vindt er de Schuilplaats. Een beetje verborgen, maar heel centraal gelegen, is het de perfecte ruimte voor jouw feest, clubavond of concert. Een toffe zaal met een capaciteit van maximaal 600 gasten. Je tovert de Schuilplaats makkelijk om van bruisende club tot intieme concertzaal. Ook goed te gebruiken voor een lezing of congres. De Schuilplaats is een rauwe, industriële, imposante club in het hart van de stad, midden op stratumseind. Hier wordt in een “donker” decor oneindige mogelijkheden geboden. Clubavonden, Poppodium, concerten, maar ook als unieke conferentiezaal.

Read More

DE BIEB

Een sfeervolle ruimte is geschikt als trainings- en vergaderruimte, vol karakter in De Oude Rechtbank op Stratumseind. Maar ook voor Private dining en een borrel. Het historische pand en de stoere ruimte zelf spreken tot ieders verbeelding.

Read More

HET ATELIER

Het Atelier is één van de mooiste ruimtes van Stadskamers. Het ligt op de eerste verdieping van een oude sigarenfabriek midden in het hart van de stad. Het is een mooie grote, lichte kamer.
Geschikt voor presentaties en diners. De ruimte heeft een mooie keuken die ook gebruikt kan worden voor het geven van kookworkshops. Vanwege de romantische sfeer is het tevens geschikt als trouwlocatie.

Read More

HET UITZICHT

Langs de waterkant ligt Uitzicht. Een mooie vergaderruimte die uitermate geschikt is voor kleinere groepen.
Uitzicht is uitermate geschikt voor plenaire bijeenkomsten, diners of bedrijfspresentaties. Regelmatig wordt de kamer ook gebruikt voor een plenair deel en een informeel deel. De langgerekte vorm maakt het ook een gedroomde setting voor private dining, besloten borrel. De plek is extra bijzonder vanwege het mooie privé terras met het mooie vrije uitzicht over de dommel.

Adres: Stratumseind 64 5611 EV Uitzicht, ruimte met fantastisch uitzicht op van Abbe en Dommel; met terras aan de Dommel…

Read More