Sfeervol vergaderen Eindhoven

Bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle vergaderlocatie in Eindhoven die een duidelijke bijdrage kan leveren aan het succes van een lange vergaderdag? Dan bent u bij STADSKAMERS op de juiste plek. Als er vergaderd moet worden, dan is het wel extra mooi als dit plaatsvindt op een bijzondere locatie. Wij bieden de ideale vergaderruimtes in Eindhoven. Wat onze vergaderruimte of vergaderlocatie in Eindhoven zo bijzonder maakt?

Wij hebben mooie gerestaureerde, sympathieke en sfeervolle locaties. Een unieke en verrassende plek in huiskamerstijl, sfeervolle vergadermogelijkheden. Allemaal gelegen in hartje Eindhoven. Inspirerende kleinschalige vergaderlocatie voor een vergadering, training of event? STADSKAMERS biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit.

Neem contact op!

3 huiselijke kamers in het hart van Eindhoven

Vergaderen met een kleine groep of met een hele delegatie. Dat kan bij STADSKAMERS in Eindhoven. Een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen.STADSKAMERS heeft vier sfeervolle kamers met elk een eigen karakter om te vergaderen. De kamers zijn voor vergaderingen naar ieders eigen wens in te delen en in te richten. Dit kan voor groepen van 20 tot max 60 personen. De locaties, met hun eigen karakter, Bieb, Atelier en Dommelhof zijn een verzameling van bijzondere plekken midden in de stad waarbij catering te regelen is naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren. Wij helpen graag en denken met u mee en bieden u de perfecte vergaderlocaties in Eindhoven. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere verhuur van vergaderlocaties door de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging die zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!