Anders vergaderen Eindhoven

Wilt u met uw bedrijf eens buiten de deur vergaderen? STADSKAMERS kan de vergaderdag extra bijzonder maken. Geheel passend bij de door u gewenste sfeer en kwaliteit. Met recht mag Stadskamers met haar professioneel en tegelijk huiselijk karakter, waarbij alle zakelijke faciliteiten “gewoon” aanwezig zijn, zich een bijzondere vergaderlocatie noemen. Indien u dat wenst kan Stadskamers rondom uw bijeenkomst ook catering of een borrel verzorgen.

Het concept van Stadskamers is erop gericht dat u uw bijeenkomst ook zelf op uw eigen manier kunt neerzetten. In beide gevallen zult u de bijzondere gastvrijheid van Stadskamers beleven als een meer dan gezellig-zakelijke meerwaarde voor uw meeting. Stadskamers ziet er dan ook naar uit u en uw genodigden te mogen ontvangen en zo iedereen te laten kennismaken met deze bijzondere locatie.

Neem contact op!

Vergaderen met een kleine groep of met een hele delegatie. Dat kan bij STADSKAMERS in Eindhoven. Een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen.STADSKAMERS heeft vier sfeervolle kamers met elk een eigen karakter om te vergaderen. De kamers zijn voor vergaderingen naar ieders eigen wens in te delen en in te richten. Dit kan voor groepen van 20 tot max 60 personen. De locaties, met hun eigen karakter, Bieb, Atelier en Dommelhof zijn een verzameling van bijzondere plekken midden in de stad waarbij catering te regelen is naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren. Wij helpen graag en denken met u mee en bieden u de perfecte vergaderlocaties in Eindhoven. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere verhuur van vergaderlocaties door de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging die zorgen voor een verrassend gevoel.

Stadskamers - 3

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

4_small

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!
Stadskamers - 33

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!