Bijzonder vergaderen Eindhoven

Wilt u eens een keer iets heel anders. Vergaderen in een geheel andere stijl. STADSKAMERS biedt een mooie gelegenheid om uw netwerkbijenkomst gestalte te geven. Op uw eigen manier. Dat betekent dat Stadskamers rondom uw netwerkbijeenkomst kan cateren of een borrel kan verzorgen, maar ook dat u zelf op uw eigen manier de netwerkbijeenkomst kunt neerzetten. In beide gevallen zult u de bijzondere gastvrijheid van Stadskamers beleven als een meer dan gezellige meerwaarde voor uw netwerkbijeenkomst. Dus geheel passend bij de door u gewenste sfeer en kwaliteit. Met recht mag Stadskamers met haar professioneel en tegelijk huiselijk karakter, waarbij alle zakelijke faciliteiten “gewoon” aanwezig zijn, zich een vergaderlocatie noemen die net even anders te noemen is

Wij hebben mooie gerestaureerde, sympathieke en sfeervolle locaties. Een unieke en verrassende plek in huiskamerstijl, sfeervolle vergadermogelijkheden. Allemaal gelegen in hartje Eindhoven. Inspirerende kleinschalige vergaderlocatie voor een vergadering, training of event? STADSKAMERS biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit.

Neem contact op!

3 huiselijke kamers in het hart van Eindhoven

Vergaderen met een kleine groep of met een hele delegatie. Dat kan bij STADSKAMERS in Eindhoven. Een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen.STADSKAMERS heeft vier sfeervolle kamers met elk een eigen karakter om te vergaderen. De kamers zijn voor vergaderingen naar ieders eigen wens in te delen en in te richten. Dit kan voor groepen van 20 tot max 60 personen. De locaties, met hun eigen karakter, Bieb, Atelier en Dommelhof zijn een verzameling van bijzondere plekken midden in de stad waarbij catering te regelen is naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren. Wij helpen graag en denken met u mee en bieden u de perfecte vergaderlocaties in Eindhoven. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere verhuur van vergaderlocaties door de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging die zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!