Heidag Eindhoven

Geen kille, zakelijke ruimtes, maar drie centraal gelegen locaties die uit hun voegen barsten van sfeer, verhaal, inspiratie.Alle STADSKAMERS geven letterlijk en figuurlijk ruimte: geen vastomlijnde inrichting of functies, maar prikkelende mogelijkheden. Je vindt er niet alleen een vergadertafel en bureaustoelen, maar bijvoorbeeld ook fitballen, een schommelstoel, Smart walls waarop je al je creatieve ideeën kunt prikken. Work & play! Daarnaast zijn de kamers zeer geschikt voor private dining en feestelijke borrels.

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. Trouwen op een unieke en bijzondere locatie. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

Heidag in Eindhoven

Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf op een externe, vaak afgelegen locatie waar men vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen kan organiseren. Wij bieden locaties voor uw heisessie midden in de stad. Waarom midden in de stad? Omdat Eindhoven een bijzondere stad is, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft er nu vier bijzondere plekken bijgekregen. STADSKAMERS heeft mooie kamers voor uw gezelschap waabij privacy en geen ruis van andere gasten centraal staan. In alle ruimtes zijn WiFi, audio-visuele middelen aanwezig, eventueel catering kunnen wij regelen. Parkeergelegenheid is maar 3 min lopen. Wij helpen graag en denken met u mee. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere zaalverhuur voor heisessies waarbij de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!