Kleinschalige vergaderlocatie Eindhoven

STADSKAMERS richt zich met zijn eigenzinnige en stoere locaties op bedrijven die zoeken naar een bijzondere locatie voor hun meeting of training. Kleinschalig, sfeervol zij de locaties zodat ook die kunnen bijdragen aan een productieve vergaderdag. Bij STADSKAMERS is alles mogelijk. Voor ieder type bijeenkomst hebben wij een mooie locatie. Alle locaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Onze vergaderruimtes worden gekenmerkt door een huiselijke sfeer waar mensen zich direct thuis voelen. Wij realiseren ons dat de ruimte waarin een bijeenkomst zich afspeelt is van grote invloed is op het creatieve denkproces. Inspirerende kleinschalige vergaderlocaties voor een vergadering, training of event? STADSKAMERS biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit.

Neem contact op!

Kleinschaligevergaderlocaties in Eindhoven

Vergaderen met een kleine groep of met een hele delegatie. Dat kan bij STADSKAMERS in Eindhoven. Een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen.STADSKAMERS heeft vier sfeervolle kamers met elk een eigen karakter om te vergaderen. De kamers zijn voor vergaderingen naar ieders eigen wens in te delen en in te richten. Dit kan voor groepen van 20 tot max 60 personen. De locaties, met hun eigen karakter, Bieb, Atelier en Dommelhof zijn een verzameling van bijzondere plekken midden in de stad waarbij catering te regelen is naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren. Wij helpen graag en denken met u mee en bieden u de perfecte vergaderlocaties in Eindhoven. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere verhuur van vergaderlocaties door de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging die zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!