Locatie huren Eindhoven

Daar heeft STADSKAMERS alle ruimte voor. Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training of event? Centraal gelegen in de binnenstad van Eindhoven en net even anders vergaderen. Bijzonder vanwege de locatie met een verhaal, ligging en unieke sfeer. Onze Locaties zijn geschikt voor meetings, kleinschalige venues, netwerkbijeenkomsten en lezingen. Wij leggen de mogelijkheden graag aan u voor! stadskamers is Eigenzinnig en stoer. Met de mooie locaties en bijzondere sfeer onderscheiden wij ons van de grijze massa in locatieland!

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

3 Bijzonder locaties te huur

De Stadskamers hebben daarnaast alle drie nog een specifieke verbijzondering. Doordat ze allen op, loopafstand van elkaar gelegen zijn, is het zeker goed denkbaar om gedurende een dag bijvoorbeeld van ruimte te veranderen. Zodoende ontstaat een natuurlijk breekmoment in een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag verdeeld over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes, letterlijk loopafstanden, maken een leuke wandeling door het hart van de stad.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!