Locaties

Het concept van STADSKAMERS is ontstaan vanuit de gedachte mooie en aansprekende vergader-en ontmoetingslocaties in het hart van de stad te vestigen in bijzondere (historische, monumetale) gebouwen. Elk gebouw en daarmee elke Stadskamer heeft een eigen karakter en vertelt daardoor een eigen verhaal. Dit zal de gebruiker meteen al inspireren. De STADSKAMERS hebben daarnaast alle drie nog een specifieke verbijzondering. Doordat ze allen op, loopafstand van elkaar gelegen zijn, is het zeker goed denkbaar om gedurende een dag bijvoorbeeld van ruimte te veranderen. Zodoende ontstaat een natuurlijk breekmoment in een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag verdeeld over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes, letterlijk loopafstanden, maken een leuke wandeling door het hart van de stad.


logo-bieb

 

De BIEB is gevestigd in een van de voornaamste en oudste gebouwen van de stad Eindhoven en het heeft dan ook de status van rijksmonument. Voorheen ooit begonnen als
herberg, via gevangenis, gerechtsgebouw uiteindelijk geworden tot wat het nu is: een prachtige mix van horeca, culturele activiteiten en kantoorruimten.
De sfeervolle ruimte van 70 m2 verdeeld over drie geschakelde ruimtes, is ook te gebruiken als trainingsruimte. Dit, in combinatie met de stijlvolle huislijke inrichting, eigen bar creëert de BIEB de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies zoals break-out sessies, vergaderingen trainingsdagen, workshops en heidagen.

Bekijk de Locatie!


logo-bieb

HET ATELIER is gevestigd in een oude sigarenfabriek, op een unieke plek in het centrum van Eindhoven. Het gebouw zelf meer dan honderd jaar oud. Een monumentaal gebouw vol karakter. Het ligt enigszins verscholen en is daarmee een aangename en onverwachte verrassing.
De industriële ruimte van 80 m2 is te gebruiken als break-out locatie voor vergadersessies, trainingsdagen, workshops en heidagen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huislijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies.

Bekijk de Locatie!


logo-bieb

 

DOMMELHOF is gevestigd in een mooi pand uit 1906. Ooit fabrikantenwoning voor directeuren nu bevindt zich de tweede locatie van STADSKAMERS. Via de hal is de hoofdruimte te betreden, maar ook een mooie hoekkamer. Hierdoor zijn er feitelijk twee kamers die zowel tezamen als afzonderlijk te gebruiken zijn. Aan de achterzijde bevindt zich een privé-terras, wat extra mogelijkheden tijdens een verblijf biedt. Als extra bijzonderheid, Dommelhof beschikt over een grote keuken. Die kan zowel gebruikt worden voor eigen kook-activiteiten maar ook voor het afmaken en uitserveren van catering.

Bekijk de Locatie!