Meeting venue Eindhoven

STADSKAMERS is Eigenzinnig en stoer. Met de mooie locaties en bijzondere sfeer onderscheiden wij ons van de grijze massa in locatieland! Wij zorgen dat alles tot in detail geregeld is. Bij STADSKAMERS is alles mogelijk. Van brainstormen in de Bieb tot vergaderen in een schitterend statig pand, onze locatie Dommelhof. Voor ieder type bijeenkomst hebben wij de ideale locatie. Desgewenst verzorgen wij catering op maat en leveren we alle benodigde productionele diensten. Inspirerende kleinschalige vergaderlocatie voor een vergadering, training of event? STADSKAMERS biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit.

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. Uw congres op unieke en bijzondere locaties. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

Vergaderen in Eindhoven

Op zoek naar een mooie ruimte om uw conferentie dag te organiseren. Dat kan bij STADSKAMERS. Van groots tot klein en intiem. Eindhoven is een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn er nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen. Bijzondere kamers die geheel naar eigen wens in te richten zijn. Dit zorgt ervoor dat uw Conferentie nog origineler zal zijn.
Of het nu gaat om een locatie voor een Seminar of een Conferentieruimte in Eindhoven. De locaties, met hun eigen karakter De Bieb, Atelier en Dommelhofijn een verzameling van bijzondere huurlocaties. Wij helpen graag en denken met u mee. Een inspirerende plek voor uw seminar of conferentie, waarbij de combinatie van een stoere uitstraling, historische en tegelijk vriendelijke bijzondere ligging zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!