Welkom bij Stadskamers

Zoeken naar mooie, bijzondere locaties in hartje Eindhoven om te vergaderen? Dat bleek toch altijd wel lastig. Mooie locaties zijn er natuurlijk wel maar vaak met veel voorwaarden en weinig mogelijkheden voor eigen inbreng. Wanneer je een ruimte zoekt voor een vergadering, workshop of welke gelegenheid dan ook, dan is het in onze ogen juist belangrijk dat de huurder alle vrijheid krijgt waarbij er veel persoonlijk aandacht is en ruimte om samen de juiste sfeer neer te zetten. Vanuit die gedachten zijn wij begonnen met STADSKAMERS. Niet meer saai vergaderen in kille ruimtes. Maar sfeervol, gezellig vergaderen met lekker koffie.

Wie zit er nu achter STADSKAMERS?
Mijn naam is Sandra Kanters, bijna 20 jaar woonachtig in Eindhoven. En wat een leuke stad! Na een tijd werkzaam te zijn geweest in een commerciële functie na 10 jaar toch weer gekozen voor dat waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar mijn passie ligt. Horeca, gastvrijheid maar dan in een ander jasje. Niks leukers dan het creëren van een beleving! Wat ooit begon als een vaag idee staat nu als een huis. Ik hoop met STADSKAMERS dat stukje huiselijkheid te kunnen bieden waar iedereen zich thuis zal voelen!

Schermafbeelding 2019-02-06 om 21.22.45

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

logo-stadskaemrs

Of het nu gaat om een vergadering of borrel daarvan vinden wij dat die moet weerspiegelingen waar jij als bedrijf voor staat. Wij proberen met onze mooie locaties, sfeervolle inrichting en een beetje humor een andere draai te geven aan het hedendaagse vergaderen. Daarbij is het dus mogelijk ALLES door ons te laten verzorgen MAAR als huurder mag je ook geheel je eigen draai geven.
STADSKAMERS biedt inspirerende ruimtes in het hart van de stad Eindhoven, in een stedelijke stoere omgeving. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Onze vergaderruimtes worden gekenmerkt door een huiselijke sfeer waar mensen zich direct thuis zullen voelen.

Neem contact op!

De leukste en tofste vergaderlocaties van Eindhoven.

Dat durven wij inmiddels wel te zeggen. Wij weten namelijk dat de ruimte waarin een bijeenkomst zich afspeelt van grote invloed is op het creatieve denkproces en het verschil kan maken tijdens een lange vergaderdag. Een locatie moet dus inspireren vinden wij om zo het maximale uit een brainstormsessie, workshop of training te halen. Vergaderen hoeft vanaf nu dus niet meer saai te zijn!

Wij zien jullie graag snel bij STADSKAMERS!

Neem contact op!