Private Diner Eindhoven

Eens een keer een diner organiseren met vrienden of een chef-kok laten koken en samen met collega’s sfeervol in huiskamerstijl dineren? Iets te vieren of als restaurant zoekende naar een mooie locatie voor een diner? Eens iets anders bieden op een andere locatie? Stadskamers biedt een mooie locatie om uw eigen private diner gestalte te geven. Op uw eigen manier.

Dat betekent dat Stadskamers uw private diner kan cateren, maar ook dat u zelf met uw eigen middelen en kok een daadwerkelijk private diner kunt maken. In beide gevallen zult u de bijzondere gastvrijheid van Stadskamers beleven als een meer dan gezellige meerwaarde voor uw private diner. Stadskamers ziet er dan ook naar uit u te mogen ontvangen voor uw private diner en u de gelegenheid te bieden daar een onvergetelijke tijd van te maken.

Neem contact op!

STADSKAMERS biedt drie centraal gelegen dynamische ruimtes die perfect ingedeeld kunnen worden voor private diner in Eindhoven. Midden in de stad vind je drie unieke locaties met elk een eigen karakter: de STADSKAMERS. Je haalt er je hart op en werkt er aan zaken die er voor jou toe doen. Vrijheid en ruimte werken samen in de STADSKAMERS van Eindhoven. Geen kille, zakelijke ruimtes, maar drie centraal gelegen locaties die uit hun voegen barsten van sfeer, verhaal, inspiratie. Alle STADSKAMERS geven letterlijk en figuurlijk ruimte: geen vastomlijnde inrichting of functies, maar prikkelende mogelijkheden. Omdat deze kamers zo dynamisch in te richten zijn, kun je jouw droom trouwerij tot leven laten komen! Daarnaast zijn de kamers zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke borrels

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!