Toffe vergaderlocatie Eindhoven

Vergaderen kan ook echt anders. Speels, eigenzinnig en met een beetje humor. Dat is wat het verschil kan maken tussen een saaie statige ruimte of onze mooie sfeervolle, bijzondere locaties. STADSKAMERS wordt veelal geboekt door bedrijven die hun workshop, training of vergadering net een andere draai willen geven. Op uw eigen manier. Dat betekent bij Stadskamers dat wij rondom uw netwerkbijeenkomst de catering of een borrel kunnen verzorgen, maar dat u dat ook zelf op uw eigen manier de mag neerzetten. In beide gevallen zult u de bijzondere gastvrijheid van Stadskamers beleven. Stadskamers ziet er dan ook naar uit u te mogen ontvangen voor uw netwerkbijeenkomst en u de gelegenheid te bieden daar een aangename en nuttig tijd van te maken.

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. Trouwen op een unieke en bijzondere locatie. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

Geen kille, zakelijke ruimtes, maar drie centraal gelegen locaties die uit hun voegen barsten van sfeer, verhaal, inspiratie.Alle STADSKAMERS geven letterlijk en figuurlijk ruimte: geen vastomlijnde inrichting of functies, maar prikkelende mogelijkheden. Je vindt er niet alleen een vergadertafel en bureaustoelen, maar bijvoorbeeld ook fitballen, een schommelstoel, Smart walls waarop je al je creatieve ideeën kunt prikken. Work & play! Daarnaast zijn de kamers zeer geschikt voor private dining en feestelijke borrels.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!