Toffe vergaderlocatie Eindhoven

STADSKAMERS biedt drie centraal gelegen dynamische evenement ruimtes die perfect ingedeeld kunnen worden voor uw trouwerij in Eindhoven. Midden in de stad vind je drie unieke locaties met elk een eigen karakter: de STADSKAMERS. Je haalt er je hart op en werkt er aan zaken die er voor jou toe doen. Vrijheid en ruimte werken samen in de STADSKAMERS van Eindhoven. Geen kille, zakelijke ruimtes, maar drie centraal gelegen locaties die uit hun voegen barsten van sfeer, verhaal, inspiratie. Alle STADSKAMERS geven letterlijk en figuurlijk ruimte: geen vastomlijnde inrichting of functies, maar prikkelende mogelijkheden. Omdat deze kamers zo dynamisch in te richten zijn, kun je jouw droom trouwerij tot leven laten komen! Daarnaast zijn de kamers zeer geschikt voor private dining en feestelijke borrels

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. Trouwen op een unieke en bijzondere locatie. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

Trouwlocatie Eindhoven

Trouwen midden in de stad, om de hoek van het gemeentehuis. Of het nu gaat om een locatie (s) voor het voltrekken van de huwelijksplechtigheid, het diner of bruiloftsfeest, STADSKAMERS heeft gegarandeerd een passende inspirerende mooie locatie. Trouwen in een oude Bieb of in een voormalige nachtclub; alles kan. Klein en intiem bij Uitzicht en Groots en stoer in de schuilplaats.
Horeca, catering: het is te regelen naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren.
Trouwen in het hart van de stad doe je bij STADSKAMERS.
Wij helpen graag en denken met u mee. Een inspirerende plek voor uw trouwfeest, waarbij de combinatie van een stoere, historische en tegelijk vriendelijke uitstraling, bijzondere ligging zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!