Trouwlocatie Eindhoven

Het concept van STADSKAMERS is ontstaan vanuit de gedachte mooie en aansprekende vergader-en ontmoetingslocaties in het hart van de stad te vestigen in bijzondere (historische, monumetale) gebouwen. Elk gebouw en daarmee elke Stadskamer heeft een eigen karakter en vertelt daardoor een eigen verhaal. Dit zal de gebruiker meteen al inspireren. De STADSKAMERS hebben daarnaast alle drie nog een specifieke verbijzondering. Doordat ze allen op, loopafstand van elkaar gelegen zijn, is het zeker goed denkbaar om gedurende een dag bijvoorbeeld van ruimte te veranderen. Zodoende ontstaat een natuurlijk breekmoment in een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag verdeeld over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes, letterlijk loopafstanden, maken een leuke wandeling door het hart van de stad.

Mix and match

Vanwege de centrale ligging kunnen de drie locaties heel goed gecombineerd worden. Een dag kan beginnen met een bijeenkomst/ borrel in De Bieb en overgaan in een workshop in Het Atelier, bijvoorbeeld. Misschien sluit je graag af met een feestelijke borrel bij Dommelhof? Stippel je eigen dag en route uit. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeesten.

Neem contact op!

Trouwlocatie in Eindhoven

Trouwen op een unieke en bijzondere locatie. STADSKAMERS heeft drie “kamers” met ieder hun eigen bijzondere sfeer. Totaal anders, stoer en midden in de stad. Ook geschikt voor recepties of knalfeest.

Trouwen midden in de stad, om de hoek van het gemeentehuis. Of het nu gaat om een locatie (s) voor het voltrekken van de huwelijksplechtigheid, het diner of bruiloftsfeest, STADSKAMERS heeft gegarandeerd een passende inspirerende mooie locatie. Trouwen in een oude Bieb of in een voormalige sigaren; alles kan.

Horeca, catering: het is te regelen naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren.

Trouwen in het hart van de stad doe je bij STADSKAMERS.

Wij helpen graag en denken met u mee. Een inspirerende plek voor uw trouwfeest, waarbij de combinatie van een stoere, historische en tegelijk vriendelijke uitstraling, bijzondere ligging zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!