Vergaderruimte Eindhoven

vergaderingen het liefst snel, leerzaam en met goede eindresultaten. Alle STADSKAMERS zijn mooie gerestaureerde, sympathieke en sfeervolle locaties die kunnen bijdragen aan een succesvolle vergadering of meeting. Unieke en verrassende plekken in huiskamerstijl. Allemaal gelegen in hartje Eindhoven. Toffe en bijzondere locatie om te vergaderen in de stad voor een vergadering. Of het nu gaat om een vergadering of borrel daarvan vinden wij dat die moet weerspiegelingen waar jij als bedrijf voor staat. Wij proberen met onze mooie locaties, sfeervolle inrichting en een beetje humor een andere draai te geven aan het hedendaagse vergaderen.

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training of event? STADSKAMERS biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit. Centraal gelegen in de binnenstad van Eindhoven. In huiskamerstijl, net even anders vergaderen. Bijzonder vanwege de locatie met een verhaal, ligging en unieke sfeer.

Neem contact op!

Vergaderen in Eindhoven

Vergaderen met een kleine groep of met een hele delegatie. Dat kan bij STADSKAMERS in Eindhoven. Een bijzondere stad, levendig en de slimste regio van de wereld. De binnenstad heeft bijzondere plekken en daar zijn nu vier nieuwe mooie locaties bijgekomen. STADSKAMERS heeft vier sfeervolle kamers met elk een eigen karakter om te vergaderen. De kamers zijn voor vergaderingen naar ieders eigen wens in te delen en in te richten. Dit kan voor groepen van 20 tot max 600 personen. De locaties, met hun eigen karakter, De Bieb, Schuilplaats, Uitzicht en Atelier zijn een verzameling van bijzondere plekken midden in de stad waarbij catering te regelen is naar ieders persoonlijke wens. Het is ook mogelijk deze helemaal zelf te organiseren. Wij helpen graag en denken met u mee en bieden u de perfecte vergaderlocaties in Eindhoven. Een inspirerende plek, waarbij er sprake is van bijzondere verhuur van vergaderlocaties door de combinatie van een stoere uitstraling, bijzondere ligging die zorgen voor een verrassend gevoel.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!