Inspirerende vergaderruimtes in hartje Eindhoven

Soms moet je even weg uit je alledaagse routine of je hebt behoefte aan wat speelruimte. Soms moet je direct een goede indruk maken. De juiste vergaderruimte maakt dan het verschil.
Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Bij STADSKAMERS is alles mogelijk. Van brainstormen in de Bieb tot vergaderen in een schitterend statig pand, onze locatie Dommelhof. Voor ieder type bijeenkomst hebben wij de ideale locatie. Desgewenst verzorgen wij catering op maat en leveren we alle benodigde productionele diensten. Onze inspirerende vergaderruimtes in Eindhoven garanderen altijd het maximale resultaat uit jouw bijeenkomst.

logo-stadskaemrs

Alle ruimte voor je brainstorm, borrel, workshop, vergadering of heidag. Midden in de stad vind je drie unieke locaties met elk een eigen karakter: de STADSKAMERS. Je haalt er je hart op en werkt er aan zaken die er voor jou toe doen. Het concept van STADSKAMERS is ontstaan vanuit de gedachte mooie en aansprekende vergader- en ontmoetingslocaties in het hart van de stad te vestigen in bijzondere (historische, monumentale) gebouwen.

Neem contact op!

De STADSKAMERS zijn bijzonder doordat ze allen op loopafstand van elkaar gelegen zijn, daarmee is vergaderen met meerdere groepen mogelijk. Maar denk ook aan teambuilding, presentatielocatie, lezing of andere activiteit. Zo bieden wij de optie om een lange dag-sessie, of gewoon een interessante inspiratievolle dag te verdelen over meerdere vergaderplekken. De verbindingsroutes maken een leuke wandeling door het hart van de stad.

logo-bieb

Stratumseind 32 eerste verdieping
5611 ET Eindhoven

logo-bieb

Paradijslaan 14 eerste verdieping
5611 KN Eindhoven

Neem contact op!

logo-bieb

Fazantlaan 27
5613 CB Eindhoven

Neem contact op!